Els CARALLOTs del MES d’octubre

“Els medallistes”

El mes d’octubre, amb les festes de Sant Martirià incloses, ha estat un mes d’activitat intensa, on han abundat les carallotades, però d’entre tots els episodis desagradables i vergonyosos, hi ha una imatge –que reproduïm en aquest mateix document- que, tot i intentar-ho, no podem esborrar i duem permanentment a la retina, no ens abandona i se’ns fa present una i altra vegada: és la “foto de grup” del lliurament de la Medalla d’or de la ciutat de Banyoles.

Reviure-la ens provoca, terror, pànic, calfreds i suor freda. Tots els grups polítics de l’ajuntament, amb la única excepció de la CUP, van retre homenatge a la senyora Rigau, lliurant-li la medalla d’Or de la ciutat. Van retre homenatge a una persona que no ha desenvolupat ni la seva vida política, ni professional , ni personal a la capital del Pla de l’Estany, a algú que podria arribar a anomenar llac a l’Estany, a algú que ni en la glossa ni en l’argumentari li han pogut mencionar tasques desenvolupades a Banyoles.

 

Les forces (mal)anomenades d’esquerres, Junts per Banyoles (ERC), i ICV (qui va votar en contra a la concessió d’aquest premi al ple), s’unien a CIU, amb cops de colze per sortir a la foto i traient pit, per atorgar l’honor més alt de Banyoles a qui més ha retallat, a qui més ha desmantellat el sistema educatiu públic de Catalunya. Algú que no s’avergonyeix que la seva persona no generi consens.

Per tot això, concedim de forma col·lectiva a tots els electes el prestigiós honor de ser els carallots del mes d’octubre, per la seva indigne conducta.