Res de nou...????

Article d'opinió d'en Non Casadevall

Non Casadevall

El passat dissabte, com a tot el territori estatal, es va constituir el ple del consistori de l’ajuntament de Banyoles.

Vist com es van anar succeint els fets al llarg del dissabte, sembla que res de nou hi ha a Banyoles, amb la majoria absoluta de convergència, que farà i desfarà sense pactar ni consultar, cap proposta cap mà estesa, cap novetat no s'insinua els propers 4 anys de govern municipal.

Si bé l’estrenat alcalde es pot esforçar, fent grans gesticulacions, i discursos dient que aposta per la participació ciutadana, la seva cançoneta  sona poc convincent, el seu to denota que no hi creu massa que no pensa que sigui quelcom útil ni que li vingui massa de gust de fer. El que se sent és la típica melodia de fons: farem quelcom perquè sembli que fem alguna cosa, però que tot segueixi igual,

Res de nou? Ens preguntem des de la CUP, segur? Creiem que no, que CIU està neguitosa, que sap que només una llei electoral tramposa i injusta els dóna la majoria absoluta, però que ha estat per un marge molt estret de vots i participació... Que CIU no ha guanyat les eleccions en nombre de vots.

Des de la CUP, creiem que cal "Anar-hi, anar-hi i anar-hi" i ja avisem al futur equip de govern que vagin amb compte, que no badin, que més d’un miler de banyolines i banyolins volen que estiguem amatents a les seves martingales i els oferim propostes. Aquelles que no se’ls ocorren a vostès, convergents, per fer d'aquest poble una vila que sigui quelcom més que una façana, un aparador com volen des de la dreta banyolina.

Des de la CUP, creiem que cal "Anar-hi, anar-hi i anar-hi" i ja avisem al futur equip de govern que vagin amb compte, que no badin, que més d’un miler de banyolines i banyolins volen que estiguem amatents a les seves martingales i els oferim propostes.